söndag 19 december 2010

God natt!

Den här pyjamasen skulle blivit färdig till Ms födelsedag men det kom som sagt lite emellan. Nu är den dock färdig och Tummelisa kan äntligen få något anständigt att sova i. Resultatet blev riktigt bra.

Mössa och vantar

En liten mössa och vantar var ju nödvändigt för att garderoben till Tummelisa skulle bli komplett. Limegrön velour för att matcha overall nedan. Riktigt nöjd med resultatet.

Julfin

Tummelisa måste ju ha lite festkläder till julens kalas. Det blev en kjol, en liten blus med en applikation, omlotttröja och en liten tomteluva. Är riktigt nöjd med resultatet. Omlotttröjan hade kunnat bli bättre men med tanke på att jag ritat om mönstret och inte är så haj på att sy i velour så blev det bra.

onsdag 15 december 2010

Mössor, mössor, mössor!

Det går blivit ett antal mössor under hösten. Förutom Ts mössa som ni kan se i ett tidigare inlägg har M och D fått var sin. De andra två har ännu inte hittat hem men kommer nog göra det inom kort hoppas jag.

tisdag 14 december 2010

Upp och ner...

...och fram och bak. Upptäckte fler bilder som var på fel håll...

En gång till...

... nu på rätt håll.

Tunika och byxor

En tunika men tillhörande byxor har det oxå blivit. Gillar verkligen tyget. Är oxå väldigt nöjd med tunikan som jag ritat mönstret till själv.

Och så var det lite fler dockkläder...

Ett litet set men klänning, tröja och två par byxor. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men hoppas att det går hem ändå.

Fler dockkläder

Jag jobbar på med julklapparna till M. En skötväska med skötbädd behöver hon ju till Tummelisa. Ett par tossor blev det oxå. Tanken är att det ska bli en liten kappa oxå i samma tyg men det hinns nog inte med innan jul.